2022-05-27
同朋友去完迪士尼之后,去咗青衣间炑八食晚餐。最开心系粟米芝士,同埋蛋可以任添、仲有小菜如泡菜,都系。我哋四个人食呢一个新嘅套餐,一共系$899,每人$200几埋单三味牛小排 (共3件)牛可以话系众人嘅最爱,亦都起烧烤里面系不可或缺,牛小排好薄,好易烧,入口即溶,系套餐入面最好食嘅!厚切五花腩要揾专人嚟帮手展开啲唔花篮,胜在份量够大,剪刀博一博就比较容易入口。同埋要用另一个铁板烧,如果唔系就会痴住个网,同埋唔可以烧得太耐,如果唔系就会好银。所以掌握个温度好重要韩烧猪皮配炒芝麻好似喺韩国都未食过,记得别,炒芝麻辣辣地,配埋猪皮都几夹大八爪鱼咁大只八爪鱼,真系好开心,真系一个字好食😋同埋都可以食多两转半只炸鸡系列炸鸡有惊喜,虽然系有骨,但系个酱真系几好食嘅,而且都几大旧,薯条我觉得都几出众,食过麦当劳𠮶啲士多啤梨🍓乳酸梳打梳打水味多过士多啤梨味,适合一啲唔钟意甜嘅人。其实烧嘢食饮下梳打水都系几舒服嘅整体来讲,我觉得炑八推出呢个套餐,都系几抵食,因为每个人$2至$300买单,韩烧来讲真系好正常,同埋啲嘢食又唔差,小食任添,系值得一试
三味牛小排 (共3件)
厚切五花腩
韩烧猪皮配炒芝麻
好似喺韩国都未食过,记得别,炒芝麻辣辣地,配埋猪皮都几夹
大八爪鱼
半只炸鸡系列