2014-04-17 3958 浏览
今日朋友介绍黎依到,人唔算多唔洗点等位。二人都一个四人卡位,好舒服。环境都几大,依间八成都系四人卡位。好光猛干净,抽风明显都做得好。朋友无理到我已经叫左菜,咁我就可以等食,八小碟前菜好快已经到左, 朋友唔钟意食鱼仔我就最钟意。八小碟阵睇到就开心,味道都唔错,不过泡菜差少少辣,不过都好味既。之后就系猪腩片同八爪鱼,仲有生菜及面酱。另外仲有一个泡菜煎饼。朋友同我都想饮酒,所以叫左真露。猪腩片同八爪鱼都好快到,猪腩片切得工整非常靓,片片都好粉,睇落去就非常之好味﹗八爪鱼浸系酱汁上,不过分量都几多。烧好既猪腩片,加埋面酱同生菜同吃,爽身但唔油腻,好味道﹗八爪鱼好味,其实酱料几香几惹味,而且肉质新鲜不靱,唔错呢﹗泡菜煎饼都好快就到。煎得岩岩好,而且不太油腻。不过泡菜味道都唔错,不过热辣辣,好快就清左佢喇。