2020-10-07 479 浏览
一鸡几味既车仔面,被四爷攞走我第一次了,未试过车仔面可以分碟上仲要碟碟啲汁面咁正,汤底有麻辣、芫茜、牛骨猪骨汤等面算有啲诚意!So far去过几次就试左猪骨牛骨芫茜酸辣麻辣,最中意面系酸辣但第二次再叫就酸左啲,叫番猪骨牛骨就最稳阵,价钱比一般车仔面贵但都物有所值,份量同质素反映哂出黎,同我食女既格言一样,最紧要有质素🤤🤤麻辣猪肠简直惊为天人,脂肪够之余入口即融,麻辣味亦都好够麻!鸡翼好食,入味,鸡皮仍然有弹性,鸡肉依然嫩滑多汁🤤🤤Menu都几Flexible可以走面变菜,可以叫菠菜面但对菠菜冇乜好感所以未叫过😂 好推介大家去试,在湾仔比较好既车仔面只有任你点同车仔面之家,四爷都是一个不错的选择呀!

鸡翼好食,入味,鸡皮仍然有弹性,鸡肉依然嫩滑多汁🤤🤤

2020-06-04
  • 瑞士鸡翼