2020-05-03
好食鱼乌冬今日要同男朋友出去旺角拎部SWITCH,我陪佢出黎拎野,就紧系要佢陪返我去食野啦,比较怕肥而吾太食碳水既我,今日黎到食鱼乌冬。佢个鱼乌冬有个特别之处,第一就系好味先啦,第二佢系低碳,健康d,第三就系佢系自家制手打嫁!我好钟意食。疫情之下一入职员会帮我们量度体温,每张台都有1.5米,会给客人一个信封可以放口罩!一入坐就送上一少杯嘅鱼汤,呢度嘅鱼汤喺用秘制花胶蓉加烤鲜鱼,熬制9小时以上而成!鱼味咁浓系有原因的👍🏻咖哩吉列猪扒拌鱼乌冬 咖哩鱼乌冬加Cream!咖喱味浓😁猪扒外层都算薄,肉质多汁😋邪恶到晕。小食拼盘有TWINS墨鱼春卷、鱼肉春卷、鸡翼、炸薯条、炸蕃薯条。拼盘好抵食,分量多,中间个黑松露酱用黎点既。四川麻辣烧牛肉拌鱼乌冬 鱼乌冬口感好,腍得黎又有D弹牙,带鱼鲜味。四川麻辣味辣度就唔太高,加牛肉好食。每个餐都有餐前小食。跟套餐叫左杯热柠水同埋跟餐同加13蚊叫左杯冻MOCHA。
咖哩吉列猪扒拌鱼乌冬
咖哩鱼乌冬加Cream!
咖喱味浓😁猪扒外层都算薄,肉质多汁😋邪恶到晕。
小食拼盘
有TWINS墨鱼春卷、鱼肉春卷、鸡翼、炸薯条、炸蕃薯条。
拼盘好抵食,分量多,中间个黑松露酱用黎点既。
四川麻辣烧牛肉拌鱼乌冬
鱼乌冬口感好,腍得黎又有D弹牙,带鱼鲜味。
四川麻辣味辣度就唔太高,加牛肉好食。
每个餐都有餐前小食。
跟套餐叫左杯热柠水同埋跟餐同加13蚊叫左杯冻MOCHA。