2020-03-09 1083 浏览
男朋友生日,就拣咗间告急既黄店试吓~一场嚟到就试咗佢个神秘menu~头盘系苹果蕃茄粒脆脆,酸酸甜甜几开胃。挂住食冇影到相跟住上咗个黑糖餐包同红菜头汤,黑糖餐包夹cream cheese好香好好食。之后上咗个salad, 有个酱好特别,有啲乳酪味加埋啲脆脆几特别。然后系main dishes,有大啡菇夹鳗鱼(唔记得影相)同一个冬阴公薯蓉虾。冬阴公搭薯蓉原来咁夹,啱晒本身钟意食泰国野既我!最后系甜品,出面系硬既朱古力包住雪糕,个雪糕唔系平时食到个啲,口感松软啲带有少少酒味。总括嚟讲都几好食同好特别,唔系出面平时会食到嘅野,但价钱就有啲贵喇,散哎应该会平过系神秘menu,但第一次食就不妨试吓 因为位置比较偏僻,我去食个阵又比较早,竟然一个人都冇,后尾食到一半先多返少少人。店员好nice,一嚟到就比酒精搓手液我地洗手同量体温。间野黄到发光,墙面痴晒文宣又loop荣光,大家不妨嚟试吓💛
男朋友生日,就拣咗间告急既黄店试吓~
一场嚟到就试咗佢个神秘menu~
头盘系苹果蕃茄粒脆脆,酸酸甜甜几开胃。挂住食冇影到相