2021-05-20
非常之好食,难得食斋可以咁好食真系要试,不过你预服务态度差到不得了琴日佛诞book定枱4个人食,去到叫乜冇乜,记唔到exactly 乜野冇货但至少叫10样冇4样佢一句话"厨房话冇唔关我事"就算。其实我明白"dont shoot the messenger",不过d语气讲到好似冇得食系道理,有得食系比面你之后我地再叫多碟 (因为落完单转头问完厨房话冇货) ,我地叫佢问清楚系咪冇货先,废事失望同埋早d谂定下一样做backup。佢就话一定有啦唔洗惊,唔洗咁劳气。听完呢句真系嬲到,不过算啦佛誔我唔想揾交嗌后生弋几个都仲ok, 老d弋个呀叔真系好串。如果你系好似澳牛弋种串得嚟系讲道理既,咁我就ok。但你佛诞做餐厅卖斋+11:30AM (佢地11点开,当时冇乜客,所以一定唔系当日卖晒) 都可以冇货,仲要好似我错咁,你叫我点唔好劳气