2024-01-11
牧羊少年🐑🐏系一间人气连锁Cafe,关业多年,都仍然非常有人气,每次去都系要排长龙,相信好多人都已经去过,今次再次去睇下水准有冇变🍑小食拼盘🍟🍗拼盘里面小食种类好多,有德国香草肠同烟辣肠,两款香肠,仲有法国鸡翼,八爪鱼丸,唐扬一口炸鸡,同海盐薯条。每一款小食都炸得好香脆,仲要热辣辣,几推荐,但我就比较钟意之前嘅薯角多啲,希望会出番🍑虾头油凤尾虾香辣肉碎意大利粉🦐佢面有肉碎,蘑菇同凤尾虾,虾大大只几爽口,而意粉食落去微微辣,但整体上都系偏油,似辣椒油炒意粉多啲,而且冇乜味,所以麻麻地🍑千岛香芒牛油果鸡肉薄饼🥭🐔🍕Pizza饼底食落去有啲似酥皮嘅感觉,而上面有芒果,牛油果,同鸡肉,芒果食落去甜甜地,配埋千岛酱好夹,里面亦都加左芝士,芝士会拉丝,好邪恶,几推荐🍑日落巴黎🧇窝夫总共有四块,份量都几多,而且都整得好脆,几好食,而隔离配左香蕉,忌廉,朱古力酱同雪糕,雪糕有两款可以拣,喺云呢拿同朱古力两只味,但只可以拣一只味,唔可以再双拼,对于咩都想试下既我,就觉得有啲可惜🍑题外话:试过几次,都觉得质素都算保持到,但店员态度真系需要改善,问多几句就好唔耐烦,要我用电话自己落单,问多少少就西口西面
🍑小食拼盘🍟🍗
🍑虾头油凤尾虾香辣肉碎意大利粉🦐