2007-06-04 9 浏览
前排又同熊猫去『囍宴』食lunch,因为我唔肚饿,只叫2样加个糖水(连饭都冇叫):虾兵蟹酱配法饱:个酱有虾米碎同蟹肉碎,咸咸香香,都几「冶」味!但就真系超细碟,大概一只豉油碟size!个口大个D,两啖就食晒喇!喱碟,未计加一都成$68,我就觉得贵到死喇! 金牌口水鸡:这是一碟我地一定会orderdish。超好味!!因为我少少辣都唔掂,辣油是分开上的。如果你系食得辣,有辣油系好食好多! 蕃薯姜汤黑糖汤圆:只有4粒汤圆同2件同汤圆size差不多的蕃薯;但因为我系唔食糯米做,所以,我唔知喱个糖水系好唔好食~虽然得果3样,但都唔平,2个人,食lunch食成$230(连加一)!