(非会员)
BBQ新店开咗张啦!!!!!即刻去食吓啦,新店果然大了很多耶,坐位又舒服咗,但系一样咁爆埸,所以都系等咗好耐,不过食物质素冇变到,听个到D人讲由于新店开张,所以有D乱,不过老板同店员都不停咁同我地SAY SORRY,又请我地饮凉茶,仲收平咗我地少少钱,搅到我地鬼咁唔好意思,而且我有好多FD,公司既同事,亲戚都去过BBQ,都赞佢地好好人,就算要等耐D都可以包容一下既,人地唔系有三头六臂,想食D好食既食物等耐小小又咩所谓呢^O^,就算自己烧都要等好耐啦,何况人地要应付几十人呢!!!!!人地咁忙,D店员又新,比次机会人地,话晒人地新舖大咁多,运作未咁快顺畅呢,佢地真系忙到冇停过架!但D出品就一D都冇变,好似海鲜同羊架就VERY NICE,慢工出细贷丫吗!真系好好食架^O^!
BBQ新店开咗张啦!!!!!