2019-07-19 1284 浏览
难得放假又好天就念住约好朋友行肉桂山😎🌞但行之前我地就去左医肚先😊去左呢间位于鸭脷洲既市政大厦陈新记食呢个一口西多士❤️之前睇电视介绍过己经好想去试下😋果然无令我失望 ,佢地既西多士系即叫即整,超级好味🤩一啖放哂落口,又多花生酱同炼奶,又香又脆卜卜,食既时候系新鲜炸起,仲系热辣辣👍🏾之后,我仲叫左一碗叉烧鱼旦粉、三宝(有炸鱼皮、炸云吞、炸鱼旦)都系即叫即炸😍👍🏾、仲有佢地既招牌猪手,猪手好入味,而且佢个粉好大碗😂差d食唔哂🙈认真好抵食最后要介绍埋佢地个秘制辣椒油🌶真系好正因为我本人好钟意食辣野,个辣油只系滴左几滴已经好辣好香,所以建议有朋友仔去记得一开始唔好落咁多🙈但系由于我地去既时候有好多人,所以轮候既时间就会耐d,我地有问老板您如果想加工海鲜就最好打去预先预约,佢地就会留张台比您地,所以我决定下次要再试佢地既海鲜加工😍呢间野值得推介👍🏾👍🏾不枉此行,可以食饱饱去行山

果然无令我失望 ,佢地既西多士系即叫即整,超级好味🤩
一啖放哂落口,又多花生酱同炼奶,又香又脆卜卜
,食既时候系新鲜炸起,仲系热辣辣👍🏾

认真好抵食

最后要介绍埋佢地个秘制辣椒油🌶真系好正