2019-12-27 862 浏览
同事睇过话想试呢间,望过价钱都ok 决定今日食,呢到星期一至五有午餐$6x 一个有汉堡or 意粉加汤同野饮,冇加一,但晚餐会有加一服务费,我叫左个午餐 夏威夷汉堡,饮百爵茶,另外加$15 可加薯条,薯角或者牛肉沙律,我就加左个薯角,叫左等左阵,餐汤上先 系磨菇忌廉汤,好浓磨菇味唔错, 跟住就上薯角,份量唔少 好多薯仔 食落都几饱肚,我同事佢觉得一般,因为呢只唔系炸得太脆, 但我个人觉得几好 唔太油,杯百爵茶好香好好饮,最后到主角汉堡,好大个,但块肉又唔算好大,食落个包都可以,芝士反而冇咩味,仲有酸瓜,蕃茄同生菜洋葱,牛肉多汁,多到流出来,整体好味,绝对会有下次,同事叫左个午餐汉堡,炒什菇,沙律同多士,佢评价都好好,下次来可能试佢个冇包汉堡,上下两块劲厚芝士当包,$98 一个,叫做金文拔牛肉汉堡。
薯角 & 餐汤
夏威夷牛肉汉堡