2003-12-08 42 浏览
今日下午老板请食饭,估唔到去到浅水湾咁远,真系咁大个女第一次呀﹗差唔多全部都由老板发板,Appetizer叫左鸡串烧、咖哩角同猪颈肉,猪颈肉好爽,好好味;咖哩角又香又脆;而个串烧又干身左D,但个沙嗲汁又几好。主菜我地叫左印尼炒饭、咖哩鸡同炒通菜,咖哩鸡又鸡麻麻,但系个咖哩汁真系几香;印尼炒饭一般啦,但不太特别;炒菜无乜味,清清地。老板话呢度D鲜芒果汁好味,咁我就叫左杯鲜芒果汁,果然好香,好甜,唔错﹗最后甜品我叫左至爱0既雪糕,两个球,本来想清清地食荔枝味同Lime,点知两样都无…咁就拣左个Mango Sorbet同黑芝麻雪糕,哗﹗超香,超好味啊﹗黑芝麻雪糕真系极好味,本来都好饱0既我开turbo食晒两个球,因为真系太好味啰﹗呢餐都好满足,又好饱﹗可能因为唔洗钱关系,所以食左好多野,如果要自己俾钱其实都唔系好抵,4个人,要成八百几蚊,每人二百蚊个lunch都几少有,真系要多谢老板啰﹗