餐厅: Grove Café
资讯:

2022-01-21 1425 浏览
今日约咗朋友去行卫奕信径,最主要系睇呢个吊钟花, 因为唔熟路,唔知行几耐,所以我哋叫咗个好满足嘅早餐。我们order咗个港式早餐、芝士火腿奄列餐和沙嗲牛面配餐肉和蛋。港式早餐,好似啲美色和英式早餐咁,有多士、太阳蛋、茄汁焗豆、薯仔、鸡扒都几juicy、火腿和蕃茄仔。味道都ok嘅,冇谂过食咗呢个早餐,连晏昼都唔使食,实在太饱满啦。个芝士奄列餐亦都唔弱,朋友食完同我一样,真系晏昼都唔使食,十分饱满。有多士、烟肉、茄汁焗豆、薯仔、蕃茄仔和火腿奄列。味道好味嘅。沙爹牛肉面,沙嗲味好浓,牛肉唔韧都几juicy,面系出前一丁,所以系好味。其余餐肉和蛋多士都系同一般茶餐厅一样,冇特别。餐厅都算企理,同埋干净,味道ok嘅。如果要keep fit嘅,就唔好嗌啲咁类似英式、美式嘅早餐呀,因为真系好饱呀。

餐厅都算企理,同埋干净,味道ok嘅。

2022-01-21
$39 (早餐)