2017-03-14 924 浏览
丰富的一人午餐, 不能不起及 "宝贝小馆", 其实我已经光顾了很多次, 一个lunch set 有, 餐包, 西汤, 主菜 及饮品! 真系好丰富! 有餐包, 又热又香, 加了少少香草去焗, 有一阵阵清香! 加了牛油. 正 ! 香浓蘑菇汤, 一见到个卖相, 我已经好想一啖饮哂佢,好香, 好滑, 好有鲜菇味, 一点都不像罐头汤!正 ! 好好味! 😋😋😋😋主菜香煎肉眼扒, 我个人钟意食厚身牛扒, 所以觉得薄了少少. 味道一般, 酱汁太多盖过牛肉鲜味!值得一赞就是一杯Rose latte, 好香, 好滑,香味好特别,有清淡花香, 不会大甜, 加上香滑啲奶, 十分可口. 立体拉花加上香滑咖啡, 简直是绝配!🌹🌹🌹☕️☕️☕️☕️= 👍👍👍😋😋😋

2017-02-17