2006-03-15 11 浏览
擒晚同男友又o黎食饭,叫左全天侯套餐x2,好多野食: 面鼓汤-从来都唔钟意,有d什菌叫做加返少少分~炸饺子-炸得几深,幸而未火农。味道ok㖞~杂锦刺身沙律-酸酸o既酱汁,加上新鲜o既生菜同刺身,好开胃,非常好!自选寿司x3-要左三文鱼(ok新鲜好食)、鳗鱼(一般)同北海道带子(ok),size都几大!特色鱼生饭-男友好欣赏,我觉得同样系杂锦刺生,沙律mix得好味得多~吉列猪扒拉面-店员话吉列猪扒最多人叫,但炸粉太多,令猪扒味道十足油炸鬼,唔好食!拉面就冇问题,ok~餐饮x2-男友饮冻柠茶,我饮热杏霜;冇错系非常之唔配合日式食物,不过热杏霜入肚真系好温暖呢~ 又有热量抵抗寒流~ 整体而言食物只普通偏上,环境仲几逼~ 不过价钱好抵㖞!当然要俾抵食~
擒晚同男友又o黎食饭,叫左全天侯套餐x2,好多野食:

面鼓汤-从来都唔钟意,有d什菌叫做加返少少分~
炸饺子-炸得几深,幸而未火农。味道ok㖞~