2022-08-20 216 浏览
难得今日天气好啲,朝早嗱嗱临约朋友去荃湾西做吓运动,跑下海旁点知去到之后,发现同出门时既阴天🌥️相比,真系有好强烈嘅对比🆚,太阳好勤力地开工!🥵勉强跑完步之后,就行去附近揾吓有啲咩食,揾个位坐低回下气🤭跑咗咁耐,梗系要揾嘢饮饮吓啦,喺荃湾西一路直行,大概10分钟就到Aeon超市,入去凉下冷气先哗!一推开门已经闻到好大浸香味㖞,好似系啲坚果🌰既味道周围望下就见到间呢间专卖呢坚果茶嘅手摇舖,叫NUTTEA未试过依间手摇舖啊,平时饮开都系𠮶啲普通嘅珍珠奶茶🧋水果茶呀,真系未试过坚果茶睇吓个Menu,坚果🌰茶果版有三大热卖产品,第一个就系伯爵朱古力坚果奶盖茶,咁梗系唔执输要试吓啦!服务员💁‍♂️态度亲切佢主动问我洗唔洗调教冰同甜度,仲教埋我应该点样享用呢杯坚果茶!伯爵朱古力坚果奶盖茶每日限量100杯,好开心我今日可以试到,仲有呀呢杯野饮主打纯素,冇用牛奶冇用奶精,感觉好够健康我今日做咁多运动都系想健康啲啫,依杯嘢饮就啱晒啦!一打开,朱古力奶盖味道好浓郁,好似食紧雪糕咁,好啱而家热辣辣嘅天气,伯爵茶底亦都好香,钟意饮伯爵茶既朋友一定要试呀By the way, 服务员💁着住 「坚持做对的事」既衫 几
哗!一推开门已经闻到好大浸香味㖞,好似系啲坚果🌰既味道
周围望下就见到间呢间专卖呢坚果茶嘅手摇舖,叫NUTTEA

服务员💁‍♂️态度亲切

我今日做咁多运动都系想健康啲啫

By the way, 服务员💁着住 「坚持做对的事」既衫
几鼓舞人心😆😆
2022-08-20