2019-12-14 208 浏览
话说,呢一晚啲朋友同我去食生日饭... 帮衬左一间火锅店,真系好难食.... 然后我啲朋友决定去揾一间好食嘅甜品店补返数!之前上网都见过一间野劲多好评,有阵时都好平都会好会中伏... 但系今次都决定去试一试啦...好好彩今次冇咩人排队,等左10分钟左右已经可以入座!佢限每个人都要点一样甜品/饮品... 都无所谓嘅,咁我哋就一人点左一样... 店员态度好好,又nice~ 最难忘嘅真系佢嘅拿破仑!我地点左士多啤梨拿破仑,佢个拿破仑整得好香、好松脆!我哋几个好后悔只系点左一款拿破仑😂 其实佢嘅芒果窝夫都好好食!但系如果两样要比较的话,我真系钟意拿破仑多啲~🥰好彩夜晚又来到呢度食甜品~咁我嘅生日饭先至冇咁失望❤️绝对绝对会再嚟帮衬!!!

士多啤梨拿破仑
芒果窝夫