2023-07-26
上星期我哋去咗呢间好靓嘅亲子餐厅☺️食咗一个好休闲嘅lunch,两个仔玩足两个钟,全家都好满足🥰 首先感受到one small step老板好用心,一摸上手就感觉到质素好好,安全性亦好高👏🏻而玩具都系外国品牌,真系好靓,整个餐厅嘅格局都好有空间感好舒服,好适合同妈妈朋友一齐嚟放b啊~感觉上玩乐设施适合0-3岁小朋友,大家可以参考下。 玩乐区位置系餐厅角落,方便爸爸妈妈系餐厅座位都可以观察到小朋友情况,咁家长就可以舒舒服服坐系度食嘢倾计💬我哋今次叫咗…🍕Aloha Pizza 好大个,$138都几抵食♥️🧀Truffle Mac and Cheese好香浓嘅芝士口味,钟意松露同芝士嘅必点,通心粉好方便小朋友食👍🏻🍕儿童餐嘅BB Pizza同样好香芝士味,不过系少咸版,好味又较健康,啱小朋友share食~饮品方面,芒果沙冰好味😋好清新;冻Mocha好香浓,甜多少少更好🤏最后我哋加多一个士多啤梨香蕉pancake,,份量都好大份,而且煎得好靓,两个仔见到都好开心,抢住食😆
我哋今次叫咗…
🍕Aloha Pizza