2023-08-17 438 浏览
🥳🥳🥳有一段好长时间都无来过铜锣湾,今日同表妹一齐去铜锣湾上堂,😎上左半日人都累,无乜精力,夜晚揾到呢间有日式同西式既餐厅,🤩呢间餐厅都几开扬,😏入面完全充满情调,好有气氛,格局都好靓,坐既位子上都好舒服🥳🥳🍰西式甜品 🏮自家制面包布甸配云呢拿籽忌廉酱呢个甜品睇落去又高又大份,望落已经好吸引,食到落口都不失霸气,成个蛋糕都系自家制,佢既布甸同云呢拿好夹味又够香,甜甜地食到心情好愉快 🍢日式日本山形县产乙女和牛日式烧肉🏮呢一份又睇得又食得既和牛真系要介绍一下,有一个好迷你既炉仔,比我地自己动手,真系好好食,和牛既肉又真系好食,质素好好🍶另外仲有三款唔同口味酱料,柚子胡椒,海盐,芥茉,呢三种既口味都唔同,个人比较钟意柚子胡椒,因为食到甜甜地又少少辣既口感,够特别 🍧日式甜品🏮呢个系宇治抹茶忌廉卷蛋,卖相好靓又吸引,睇到都唔舍得食,抹茶味好香浓,好似之前去日本既味道一样,而且里面又够creamy,好高质🍔100%日本山形县产 乙女和牛肉汉堡🏮不论牛肉,同包都好出色,和牛肉真系好新鲜,而且成个包都好大好高,净系一块蕃茄都大块,而佢既暑条都炸得好好食,仲有两个酱可以点,仲高质
🍰西式甜品
🏮自家制面包布甸配云呢拿籽忌廉酱