去佐敦揾朋友食饭,朋友介绍下去左依间Cafe。最近好多餐厅都做唔住,大家如果出街食饭要多啲support 黄色食店呀!有啲cafe会玩fusion菜,依度大部分野食都系正统西式野,不过特别在有好多款式既贝果(bagel)😍自己好少去cafe食野,唔系好知一般价钱。menu大部分野食都系 $9X,觉得有啲贵。本身唔抱太大期望,纯粹想支持黄店。结果食物质素十分出色又大份😍Hot Town Pulled Pork Bagel $98好大大大大个bagel!仲以为系细细个,完全无expect个bagel会咁大件又足料 ,成个巨大汉堡包咁XD入面夹左劲浓味juicy又软腍既手撕spare ribs、多汁菠萝、creamcheese 同沙律菜。(菠萝睇得出有轻轻烤过,creamcheese个质地比较似乳酪沙律酱多过一旧旧果啲creamcheese。)一边食一边疯狂滴汁,真系好邪恶呀依个配搭。贵啲但完全值!Hazelnut Latte +$5Weekday只要嗌主菜就包一杯$40既野饮,几抵。依杯Latte冲得几香,有微微Hazelnut香味。不过个bagel咁惹味,似乎同温醇既咖啡唔夹…可能同ca
去佐敦揾朋友食饭,朋友介绍下去左依间Cafe。

好大大大大个bagel!
一边食一边疯狂滴汁,真系好邪恶呀依个配搭。贵啲但完全值!

Hazelnut Latte +$5

Weekday只要嗌主菜就包一杯$40既野饮,几抵。

依杯Latte冲得几香,有微微Hazelnut香味。不过个bagel咁惹味,似乎同温醇既咖啡唔夹…可能同cake夹啲。

朋友的素菜全日餐 $95

好大份好多野食咁。不过疫情关系,大家都好注重卫生,大家无交换食到。
有机会都试下依度既all day breakfast先。