餐厅: 麵心國もと
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-09-21 120 浏览
💖难得放假要去湾仔买野,顺便行下街,一个人行到咁上下时间就总会肚饿,💕附近都唔知有咩好食,男朋友又揾埋我一齐食,见到有间拉面店,呢间餐厅主要系日式拉面为主,成间舖以灰色做主题,入去时就会有职员打招呼,然后坐返个靓位,睇到有好几种拉面,然后再细分既份量都可以控制,跟随喜好去挑选~✡️唐扬炸鸡大 ✡️见佢连炸鸡既份量都有大有小,☢️钟意食炸鸡既我,一定要叫个大架啦,炸鸡好好食,肉质好嫩滑,☢️特别要加埋脆皮一齐食先正 ✡️沾面(碎肉 ,叉烧)✡️平时既拉面就食得多,☢️而呢一种沾面又好少食,好欣赏佢既汤,好有鱼香,另外仲有蒜油,将佢地加以配合,做出较薄身既沾汁,果然系唔简单,☢️呢种料理好有水准好出息,要亲身上来食先系可以体验到咁有质素既味道,佢既碎肉同叉烧都系用上上等用料,好味程度又再加分✡️汽水 ✡️食到饱肚,当然要饮一罐可乐,呢款可乐由细饮到大,都系咁喜爱 ☢️
✡️唐扬炸鸡大 ✡️
✡️沾面(碎肉 ,叉烧)✡️
✡️汽水 ✡️