2011-11-24 46 浏览
同事成日都讲Jenny 既Cookies 好好味,咁啱今日经过尖沙咀,咪谂住买一罐返公司请同事食。 早上11点几入到商场,发现d舖咪开门,心谂会唔会白行一次呢,行左一个圈都唔见间舖,唯有走去问reception既人,好彩最后都揾到。我谂Jenny 真系好好生意,如果唔系一早都唔会有两个人一齐开舖,我买紧曲奇既时候,陆续都有人来买。最后我买左罐8款(细) 曲奇$95系8款曲奇中,我自己就钟意食合桃同腰果味,曲奇入口松化,牛油味香浓,同澳门某间出名I既腰果曲奇一样咁好食;不过我觉得有果仁个几款曲奇味道差唔多,难于分辨。除左曲奇之外,我好钟意个Teddy Bear 罐,食哂d曲奇之后,仲可以用返个罐,够哂环保。

最后我买左罐8款(细) 曲奇$95

不过我觉得有果仁个几款曲奇味道差唔多,难于分辨。

8MIX 细罐曲奇
2011-11-24
5 分钟 (外卖自取)
$98 (其他)
8MIX 细罐曲奇