2021-04-11 526 浏览
Weekend下書約咗個朋友,而個riend話想食日本野,係咱以喺網上到search,就俾我搵到呢一間日本餐廳...老實講呢間野有啲難搵,但係啲巷仔入邊,我哋根據google map都要一段時間先搵到不過我真係覺得係值得既👍🏻👍🏻👍🏻一入到去間餐廳,真係好似覺得自己去吃日本啦!所以話每每橫街窄巷都會有一二想不到既驚喜增加上新界呢啲地方,呢類餐廳真係買少見少!鍾意日本喊朋友,尤其喜愛居酒屋文化既人,一定鍾意呢間餐廳🤩🤩🤩由於當呢餐係下午茶,我哋只係叫咗好少嘢,當攝下牙罅當中最出人意表既就係我叫既鰻魚飯 😚😚然係要等一段比較長既時間,但係都值得!間餐廳即叫即整,有得輸呀!我哋食飽飽,好快就走左!因為地出邊都好多人排隊等緊位!點知之後check返單,發現佢收多咗錢,個飛魚子軍艦明明menu係$ 28而張receipt收咗$ 36合不過算啦,間餐廳overall都幾好,當係貼士好比佢哋啦。