2017-04-25 116 浏览
热衷食鸡煲既小弟,一得闲就会四出寻找野味既鸡煲。今日收工,就带埋女朋友急急脚咁冲入大埔,试试呢个麻痺鸡喇。虽然装修唔算好好,但铺入面既枱櫈全部都系木做既,令人觉得别有风味。望望个餐单,就叫个麻痺鸡加啤酒任饮全包宴啦。食物既选择都算多,而且仲有d凉拌野饭,衬个煲未到,食d冷盘岩晒。呢三碟凉拌小菜真系够晒野味,最重要系够晒麻阿,一个字爽阿!再整啖冻啤酒,爽晒😬鸡煲到场嗽,两个人半只鸡,真系超足料,d鸡多到呢👍🏻👍🏻最正系够晒重口味,真系有麻既感觉,可惜女朋友唔食得太辣,如果叫大辣真系完美。$58六只蚝只只都大大只,有够鲜味。呢个鱼皮都够晒脆。唔知系咪生得靓仔,老板私人醒左个例牌既安格期肥牛比我,虽然唔系入口既溶𠮶d,但个牛味真系好出。最后埋单,因为佢误会左我地散叫啤酒,所以只系收左我一枝既钱,计晒全部都系$479,无论系价钱定系味道,佢都真系无得输阿。
热衷食鸡煲既小弟,一得闲就会四出寻找野味既鸡煲

今日收工,就带埋女朋友急急脚咁冲入大埔,试试呢个麻痺鸡喇。

望望个餐单,就叫个麻痺鸡加啤酒任饮全包宴啦。
呢三碟凉拌小菜真系够晒野味,最重要系够晒麻阿,一个字爽阿!
再整啖冻啤酒,爽晒😬
鸡煲到场嗽,两个人半只鸡,真系超足料,d鸡多到呢👍🏻👍🏻

$58六只蚝只只都大大只,有够鲜味。
呢个鱼皮都够晒脆。