2017-08-08 188 浏览
本身系Miffy迷,所以一直想等老公放工放假去试下,不过咁岩朋友撩起,顺便行下尖沙咀虽然已经过左lunch hour,不过都唔算少人,加上店入面比较窄,d枱都好密,睇落更多人既然钟意,所以集中都系点左d有Miffy 样既点心,虾饺黎到,点解会变左3粒汤圆,都唔系Miffy样,仲有一只无左眼😣,流沙包虽然有Miffy样,不过就无流沙😣😣,虽然肠粉同马拉糕样子都好可爱,但竟然系唔热的,味道亦无特别好,唯一好食少少,就系个甘荀咸水角。。。我地其实仲叫左个津白,唔好以为无Miffy造型会好少少,但其实无咩分别,唉,整体而言,呢个价钱只得个样就有少少失望咁啦,我仲见到隔离枱成个芒果糯米饭无郁过就走左。。。可能只系为影相啦😂

2017-08-03