2021-11-09
小妹听闻呢度既鸡杂饭非常出名又会即席系你面前扑开只盐焗鸡咁有趣就趁朋友生日去食喇本身我地一行四人早左半个钟到waitress都俾我地入座呢个位值得赞 但系到叫野食个度就开始出事个waitress不停咁重覆「仲有呢」呢句好似逼人叫野食咁我地问个鸡饭大唔大其实四个女仔食唔食得晒佢答食唔晒但系都继续「仲有呢」我地 仲好热心咁suggest左个鱼头饭我地最后叫左个和牛由于佢不断「仲有呢」我地,我忍唔住话:我地唔够会再叫。佢先收声仲留低句呢度人均消费$500🙄其实我地张单都系差百零蚊到 唔明佢咁紧张做乜好似一入黎就惊你食唔够$500咁 其实中环餐厅呢个嘴脸略嫌小家个Wagu系好惊艳既个酱汁好特别薯仔外脆内软非常之香 好食到有一刻觉得个waitress西咪算咯鸡饭既饭焦好好食可惜酱汁漏左d 的确要起马四个人先好叫我地最后叫埋甜品食完倾计个阵突然觉得冷气其冻无比— 入黎个阵都唔系咁冻。几时开始唔冻呢?埋完单之后总结虽然d嘢系好食但系个waitress好似社交障碍咁有野唔直接讲系要搞到人唔舒服好奇怪中环有好多选择唔一定要去呢间
个waitress不停咁重覆「仲有呢」呢句好似逼人叫野食咁
我地最后叫左个和牛