2024-02-11
第一次嚟到鲤景湾苏豪东呢区揾野食😋沿住海旁嘅两三条街都系唔同菜式嘅餐厅🍴今次呢间西餐厅环境舒服而带优闲嘅氛围🛋装修以啡绿色搭衬 呈经典美式酒吧设计🍻成个感觉好写意休闲🥰✨️Prawn Skewer $98前菜点咗呢碟摆盘精致嘅虾串🍢虾串只用上简单的调味 吃得出虾肉肉质新鲜爽弹🦐配上三色椒, 洋葱, 车厘茄等配料🧅沾上酸酸甜甜嘅mayonnaise😛整体感觉好开胃清新🌿✨️Pork Knuckle $268脆炸猪手一上菜卖相已经相当吸引🤩厨房一早将猪手肉同炸猪皮分拆切件 堆砌成一座猪手肉山🍖猪肉肉质好juicy鲜嫩 带有浓郁油脂香🐽而且调味温和 唔会太咸太腻🧂食落啖啖肉 同朋友一齐share真系十分满足😚✨️Tiramisu $98无谂过tiramisu都颇有惊喜🍰摆盘卖相都几精致🍽而一食落口 咖啡味十分香醇浓郁☕️而手指饼同cream cheese比例刚好 食落唔会甜腻🧀为呢餐饭带嚟完满嘅结尾☺️✨️Passionfruit Milkshake $68点咗一杯热情果奶昔🥛味道酸酸甜甜 几特别😳质感顺滑而有浓郁嘅奶香味🍼整体感觉系好香甜清新 唔会有饱滞感😉餐厅整体食物出品都几有水准🍴不论食物款式到摆
✨️Prawn Skewer $98
✨️Pork Knuckle $268
✨️Tiramisu $98
✨️Passionfruit Milkshake $68
餐厅整体食物出品都几有水准🍴不论食物款式到摆盘同味道 都十分不错😉而且外籍店员十分热情友善 亦会推荐同介绍餐牌嘅菜色💁♀️环境都好舒服好chill 几适合收工后嚟同朋友放松一下呢👭