收工去左西环同朋友试左间串烧 个环境好舒服 同埋装修睇得出好用心 唔似传统串烧铺 个装修令人觉得好chill 坐系bar台 可以透过玻璃望到厨师烧又唔会整到成身有味 个感觉好正🤤 见到咩都会好想食 仲有我地食果日 咁岩见到日落 真系一流 一边饮野一边食串烧 真系好chill Menu上 鸡串比较多 本人对佢地嘅自家制免治鸡肉棒 鸡腿同鸡胸软骨 十分推荐!鸡胸软骨唔系度度有 仲要烧到好好食 好难得😋仲有佢地有个鸡皮虎虾🦐 我平时都唔食鸡皮 但厨师真系烧得好好 我净系觉得好香 个虾好弹牙 好新鲜 但系如果想食 要打电话同佢地预约 唔系日日有☺️ Angus Tataki 都好值得一试 完全唔会觉得好肥 超级开胃个烟熏银雪鱼简直系我至爱🤤烧得好好 超级滑 而且又够味 加埋有烟熏嘅味道 令层次更加丰富👍🏻👍🏻👍🏻除左啤酒 仲有好多唔同嘅Sake同果酒 岩晒唔钟意酒味太重嘅女仔☺️ 等下次再黎试先🙆🏼‍♀️一定会同frd再黎 超级抵食😋

一定会同frd再黎 超级抵食😋