2023-05-24
一般法国菜都只有俾人昂贵奢侈既印象但系呢度既法国菜就绝对亲民又贴地员工既服务仲好好,笑容满面又热情招待我地去果日因为天气太热所以坐左室内如果唔系坐系室外用餐就仲Chill仲Relax👍🏻🥂3 Course Lunch Menu 三道菜套餐• 头盘 Quiche Lorraine - 法式烟肉芝士咸批个皮好松化,底部既芝士同鸡蛋香滑又浓郁,里面混合少量烟肉碎,配上沙律菜和小蕃茄作伴菜开开胃,好清新嘅配搭。•主菜Linguine Pesto - 青酱扁意粉意粉面头有两片smoked ham,意粉带微微香草味道,更洒上松子仁配以橄榄油烹制,没有强烈既油腻感,简单既素菜都能吃得滋味。• 甜品 Dessert of the day - Opera Cake我最钟意既法式经典甜品之一,混合朱古力同咖啡既味道,蛋糕松软味道层次分明,好好味😋如果有时间黎慢慢享受一个午餐真系非常不错既选择🫶🏻
但系呢度既法国菜就绝对亲民又贴地
员工既服务仲好好,笑容满面又热情招待
我地去果日因为天气太热所以坐左室内
如果唔系坐系室外用餐就仲Chill仲Relax👍🏻