2024-01-21
朋友介绍我泥试间新cocktail lounge~好chill好舒服,个bar几型,一入门口就系蓝色灯既玻璃bar👍👍试左两杯signature cocktail,一杯叫Tom Yum另一杯系Chestnut Gingerbread。 Tom Yum劲正,真系有冬阴功既味道,辣既味道好出,但又唔会太辣,酒味啱啱好,劲推介!!Gingerbread都好好饮,饮落好舒服,Chestnut味好正🤭🤭Shi𠮶part佢地介绍我食佢地既signature 波子汽水味,真心好好食,呢个又系极力推荐大家试。Overall,呢间lounge值得大家试试,唯一可惜既系今日佢地话野食准备下个礼拜先推出,所以睇泥下个礼拜要再泥试试佢地d野食🤪🤪佢地有得join member,好似话好多优惠,每次去都有免费cocktail送,等我下个礼拜再去试埋d野食如何先再考虑join唔join🤣🤣