2022-12-11 539 浏览
系西九文化区既餐厅价钱都唔平,除左美食车,呢间海景 Hooman cafe都系一个好选择。虽然坐位唔多,但海滨旁都有好多地方坐,真正系海边用餐,真系好正。70到80蚊一只大热狗,用狗狗名去命名,好得意。叫左哥基同柴犬配一份薯条,佢系系纽纹薯条,有少少炸过左,但都ok。哥基味道偏甜可能加左大量洋葱,上面既烟肉碎好香,柴犬加左辣椒但唔辣比较惹味,个人比较钟意柴犬。饮品点左美式咖啡同Blue lemonade。Blue lemonade睇落真系好靓,用黎打卡一流,佢既蓝色系糖浆,要先搅混,唔系饮到底就好甜。整体黎讲食物正常,唔会觉得超级美味,黎呢度真系食环境,无得输。