2024-01-26 101 浏览
一落车劲近巴士站已经有间好靓好啱打卡嘅酒吧餐厅💕好浪漫好多灯,而且仲要有室外室内拣,凉凉地梗系拣室外,有得180度对住海望住月亮星星晚餐,劲浪漫超温馨🫶🏻气氛超梳乎好chill🫶🏻Wild mushoom soup $68性价比超高!好大碗!仲要咬到粒粒菇系入面,有咬口!好浓味,好香!最后落嘅橄榄油同cream令味道再升级😍Roasted Duck pizza $198喺fusion菜!好少有呢个Mix and match😚所以见到一定要试下😆的确好似片皮鸭一样,有个酱系pizza底,有大蒜红椒,鸭肉,好正好有特色!!!味道略略觉得咸咗小小,但系好令人惊喜💕小龟和牛汉堡 $198高质👍🏼👍🏼入面个和牛好juicy,一路食一路滴汁㗎!!面包烘过,香脆可口!入面仲有烟肉,芝士,蕃茄,生菜🤭真系不得了!!必点!佢仲配有薯条,好好食(如果多啲就好啦!😗)Ask me everyday $78有益力多, lemon juice! Very refreshing 😍食完burger啱啱好👍🏼👍🏼食环境又食物质素高👍🏼仲要唔算好贵!

Wild mushoom soup $68

Roasted Duck pizza $198

小龟和牛汉堡 $198

Ask me everyday $78

食环境又食物质素高👍🏼仲要唔算好贵!