2022-08-29 543 浏览
网上见到呢间好Cyber feel 既coffee shop 一直想试下!过来时因为已经稍夜,所以冇试佢地出名既AI 咖啡!反而惊喜地有Wine ,喺cyber coffee shop 饮wine 真系一件好chill 既事😂Classic Hot DogClassic 肠配上酱汁,有劲多酸瓜,岩晒我!面包质感唔错,外皮有少少脆,感觉是用酵母面包做,个人认为Hot Dog 面包质感是重点,唔错。Impossible Meat Curried Sausage Hot Dog素食肠第一次试,食落有真肠口感,较软身有微微咖喱同杂菜味,好岩素食主义者!Lemon & Thyme soda味道出奇地十分有惊喜,百里香同柠檬好夹,不甜,够refresh !Orange WineRose wine 饮得多, orange wine 真系第一次试,味道微酸带少许甜,热辣辣夏天晚上,系咁chill 既coffee shop 饮冰冻既orange wine 个感觉系好爽,好relax !

Classic Hot Dog

Lemon & Thyme soda