今次约埋 🐢🍯一齐去 Chill 下先😌诺士佛台有好多间酒吧我哋今次拣咗一间叫做 ShowTime Sports Bar既楼上酒吧🍻一开lift 门已经好似去左另一个世界咁好chill呢度可以掟飞镖🎯同笃波🎱,仲有张枱玩 Beer Pong,另外亦置有室外位置可供选择而食物方面我地就叫左✨烟肉车厘茄$20外层烟肉烧得香口,有少少脆,加埋里面鲜嫩多汁嘅车厘茄,口感丰富!✨日本黑豚腩肉$25肉质嫩滑香浓,油脂丰富✨南部鸡鸡髀肉$25鸡腿嫩滑,配埋酱汁去烧,惹味又啖啖肉✨日本免治鸡肉棒$20免治鸡肉混入软骨有口感✨鸡肝$15✨海鲜组合$188(烧刺身带子-两粒、白鳝一串白鳝啖啖肉、虎虾一只啖啖肉,爽口弹牙、日本蚝肉一串烧得刚刚好,无over cooked,蚝肉仲系好嫩滑juicy)✨黑松露野菌薄饼$98野菌香气四溢~薄饼底够脆✨避风塘鱿鱼须$88我地叫左少辣但呢个都系比较辣左dd,如果食得辣就会觉得好正✨Cinderella (Orange Juice, Pineapple Juice, Lemon Juice) $58(Happy Hour)✨Berry Forest (Lavender
今次约埋 🐢🍯一齐去 Chill 下先😌
诺士佛台有好多间酒吧
一开lift 门已经好似去左另一个世界咁好chill

而食物方面我地就叫左
✨烟肉车厘茄$20
✨日本黑豚腩肉$25
肉质嫩滑香浓,油脂丰富
✨南部鸡鸡髀肉$25
鸡腿嫩滑,配埋酱汁去烧,惹味又啖啖肉
✨日本免治鸡肉棒$20
免治鸡肉混入软骨有口感
✨鸡肝$15
✨海鲜组合$188
✨黑松露野菌薄饼$98
野菌香气四溢~薄饼底够脆
✨避风塘鱿鱼须$88
我地叫左少辣但呢个都系比较辣左dd,如果食得辣就会觉得好正
✨Berry Forest (Lavender Berry Syrup, Pineapple juice, Lemon juice,Soda) $58 (Happy Hour)
2023-04-03