2024-04-24 26 浏览
餐厅环境真系非常之chill啊!入到去,你会即刻感受到一种放松嘅氛围,有种轻松自在嘅感觉。蓝草莓奶昔,饮落去,滑口又凉快,真系好适合喺夏天嘅饮品。蓝草莓嘅香甜同埋奶昔嘅浓郁口感完全融合喺一齐,令人上瘾。仲有啲微微嘅酸味,令味道更加丰富,真系鲜甜可口!美国安格斯西冷,肉质系嫩滑,就算用刀割落去都唔会有啲抵抗力。煎得啱啱好,外面微微焦香,入口一咬,肉汁即刻爆出,真系令人惊艳!肉味浓郁,带有微微嘅烟熏味道,一啖啖都系细细嘅享受。白菌烟肉意粉,意粉煮得刚刚好,弹牙有咬劲。白菌嘅香气好浓郁,同烟肉嘅咸香味完美结合,令味道更加丰富。佢啲酱汁亦都好滑顺,包裹住每一条意粉,真系一道令人垂涎欲滴嘅佳肴!啱啱出炉嘅布朗尼,系咪一闻到𠮶阵惊艳啊!佢嘅外层酥脆,入面嘅巧克力质地浓郁细腻,咬落去好滑好香,令人感受到无限嘅幸福感