2024-07-29
平日夜晚喺观塘Apm行完街,Search到呢间餐厅好靓好特别,决定一于黎试吓我地叫左杂锦海鲜沙律 ($108)、香茅蒜香泰式炸鸡翼3只($68)、香浓蟹膏双色意大利面配手拆松叶蟹肉刺身带子 ($340)、是日餐汤配自家制香草面包、士多啤梨牛油果Smoothie、西柚梳打($46)、法式焦糖卡士达梳乎厘班戟🥞。晚市入座率都几高,见到唔少客人都系庆祝生日👍🏻🎂喺呢间咁靓嘅餐厅庆祝真系几好🤩 餐汤好饮、面包都好软熟,系真系饮到有用料去煲,唔系就咁开罐头沟水🤣😋🥹鸡翼炸得几好,个酱酸酸甜甜几惹味,值得一试嘅小食😙饮品好靓,渐变透明色+多Cream好澎湃嘅样😍🤪,两杯都唔会好甜,反而几Fresh!沙律好丰富🤫 有鱿鱼、帆立贝、虎虾仁,仲有好多款菜,非常开胃!😽呢个意粉就犀利啦,有两款面,墨鱼同普通面,d蟹肉亦非常正,好有海水味😆 带子都好厚好弹牙,个汁亦都好好食! 同埋有加到好多菜,一样好健康好Fresh🙂↕️😝最后当然要食埋个甜品! 呢个梳乎厘非常邪恶,d Cream多到可以泻晒落枱面😆 超厚超有蛋味! 我会为左梳乎厘而下次再黎🤪 真心唔输其他专整梳乎厘嘅餐厅!😻呢间餐厅真系超打卡able,时
鸡翼炸得几好,个酱酸酸甜甜几惹味,值得一试嘅小食😙
呢间餐厅真系超打卡able,时但影一张相都系可以po IG嘅!🫰🏻❣️💖😍