2022-10-16
星期四晚book左三人7:30食晚饭,第一次来,感觉很特别,首先由地下酒吧的其中一位女侍应走出嚟,带我们走过铺面外面的几张高吧枱,由侧边后面的小楼梯走上一层,再乘电梯上四楼,楼梯口是没有冷气的,幸好上到四楼冷气十分充裕,四楼叫private room,其实非常之细,我们坐靠窗的四人枱,另外有两三张没客的细枱,所以我哋系包场。侍应是长期坐喺布帘后,那处是电脑及运餐的升降机,她很attentive,基本上一叫就出嚟serve我地。食物方面,有D限制。一系三人一起散叫,一系三人一起叫set,我唔明咩logic,咁我哋就决定散叫。Salad we ordered Caesar. Main 我叫了一客pan seared sea brass,原来散叫没有用透明胶袋bake𠮶种,少少失望,但味道系好的,仲有虾伴碟,我老公及仔各叫了一客意粉,分别系seafood linguine 及 wagyu need cheek penne. 我地大人饮有气水,阿仔饮house water. 另外,叫了tiramisu as desert.推介:1)意粉2)tiramisu 意粉煮得很好,弹牙!无论beef s
推介:1)意粉2)tiramisu
意粉煮得很好,弹牙!无论beef sauce定辣茄sauce(seafood one)也很好吃!大家也橙色但味道各有特色,绝对唔会全部差唔多味!
Tiramisu 同Grissini餐厅有得挥,是homemade 及大大份毕入你个碟,实在有惊喜!soft creamy and moist, 必吃!Caesar 其实也很有趣,放晒啲材料喺度俾你自己捞,我都觉得几好味。