2021-03-25 167 浏览
首先一定要讲一句,真系好难食!唔敢相信咁难食!!行过见到佢个样靓靓囝囝,环境好似唔差,谂住啲嘢食唔会难食得去边。。。点知只能够讲一句少年你太年轻啦!!入到去坐低叫咗一个泰式香叶肉碎饭同一个红酒会牛肉饭。吖!唔系。。应该话系叫咗个福建肉碎饭同罗宋汤牛肉饭。。前者到咗先,然后等咗好耐后者先至到。个福建饭卖相一般仲要用咗世界级难食嘅青豆啊!!呢样嘢都算数,佢啲肉碎淡而无味又干又鞋!最紧要系个饭湿过我阿妈,个碗底直情出晒水。。。然后到个罗宋汤牛肉饭,佢真系同佢个名一样,纯粹系加咗啲罗宋汤同几嚿垃圾牛落过饭。。啲牛肉又要冇味,全部都系根!埋单要成$186,但质素差过屋企自己煮好多。贴钱买难受!应该话你贴钱请我都唔识!!
2021-03-25
  • 红酒烩牛肉饭