如果因为我不断嘅苹果包食评令你烦厌, 实在唔好意思我今日因为一啲原因, 心情好差去openrcie就系我嘅saviour竟然俾我见到beactriceqq嘅食评, 仲要系苹果裸麦包!唔知佢系咪俾我影响呢哈哈我见到佢又系话心情唔好所以要be a full ghost先jump down from 14th floor哇, 同我一样咁down...睇完佢篇食评, 即刻飞咗落去九龙城喇我都知道星期五系唔会出苹果裸麦包, 但系都好想食ceres啲面包振奋一下心情点知...皇天不负有心人, 竟然有!!!我开心到真系唔知点形容, 佢原全made my day!!我二话不说夹咗两个, $36一个 $72两个 乜都唔紧要, 何况$72买到开心就真系抵但系唔知点解以前嘅店员姐姐哩牌都见唔到, 但系俾我见到老板系厨房听佢之前讲, 啲苹果裸麦包系佢整㗎买完苹果裸麦包之后, 好开心咁去tony wong度买cake本身想买ceres𠮶mango cup, 但系tony wong嘅mango delight吸引啲p.s ceres有新嘅cake!用好靓嘅杯装住!! 下次带埋妈咪去买苹果裸麦包:脆得黎又烟韧嘅表面
如果因为我不断嘅苹果包食评令你烦厌, 实在唔好意思
我今日因为一啲原因, 心情好差
去openrcie就系我嘅saviour

唔知佢系咪俾我影响呢哈哈

哇, 同我一样咁down...
见到佢地嘅心情非笔墨可以形式
睇完佢篇食评, 即刻飞咗落去九龙城喇

点知...皇天不负有心人, 竟然有!!!
我开心到真系唔知点形容, 佢原全made my day!!
我二话不说夹咗两个, $36一个 $72两个
乜都唔紧要, 何况$72买到开心就真系抵
将我系谷底嘅心情提升番晒
听佢之前讲, 啲苹果裸麦包系佢整㗎

影过好多次, 但每次都好回味
苹果裸麦包:
脆得黎又烟韧嘅表面有提子同苹果嘅踪影, 苹果同提子烤过之后有一阵焦甜味
俾皮包住嘅包心,𠮶份湿润感,加上口感丰富嘅合桃,甜又唔黏牙嘅提子(食得出唔干𠮶款提子干)
,仲有酸酸甜甜嘅苹果,酸咸甜嘅平衡一流.
p.s 记住叫切厚啲啲, 如果唔系会冇咗口感
一个下午茶, 一个晚餐
学beatriceqq讲, 真系食佢肥死都抵! 唔知道有冇人食生日面包㗎呢?
我生日想切生日面包!
如果面包系我嘅最爱, 咁苹果裸麦包就系我嘅天堂
脆脆嘅表面同湿软嘅包身俘虏咗我嘅心
今日苹果包好多料, 完全系highlight of the day, 逼咗daddy食咗一啖, 不过佢冇乜反应
食住苹果包睇openrice系我最钟意嘅节目之一
2011-03-25