.全香港最难食餐厅之一😇👼🏻&👿ANGEL AND DEVIL第一次食咁难食嘅野!!!………如果你要请仇人食饭,食呢间野几岩!!!🙂🙂呢间餐厅各方面都非常差,包括1.服务 🤵🏻‍♂️2.食物质素……….抹茶🍵朱古力泡芙配吉士酱:面层所谓嘅抹茶朱古力,没有抹茶味,亦没有朱古力味🫠,真系不知所谓,完全唔知自己食紧咩😪……….饮品🫗chocolate typhoon:就好似水沟朱古力🍫,仲有好多🧊冰粒,一d诚意都无😩……….红桑子黑白朱古力🍫慕丝蛋糕🧁:又系完全无红桑子味,纯粹得个甜字。🤯其他嘅都无样好,比廉价buffet dessert bar嘅甜品更差😩真系好恐怖🥶,无谂过可以有d咁难食嘅野食,咁嘅餐厅竟然仲生存到😂……….如果你只有~$150 budget💰💰又想同朋友倾下计食下野~K lunch仲好过呢个地方讲真🤔RedMr 嘅食物质素好过 @angelanddevil.it 多多声,其实唔应该咁比,K房又可以有个地方同friend 倾下计,仲有野玩添💖………..味道:🌑🌑🌑🌑🌑0/5性价比:🌑🌑🌑🌑🌑0/5 (太难食,比钱请我食都唔会食😩)环境:🌕🌕🌗🌑🌑2/5服务:🌕🌕🌑🌑🌑2/5
全香港最难食餐厅之一😇
👼🏻&👿
ANGEL AND DEVIL
第一次食咁难食嘅野!!!
………
如果你要请仇人食饭,食呢间野几岩!!!🙂🙂
呢间餐厅各方面都非常差,包括
1.服务 🤵🏻‍♂️
2.食物质素
如果你只有~$150 budget💰💰
又想同朋友倾下计食下野~
K lunch仲好过呢个地方
………..
味道:🌑🌑🌑🌑🌑0/5
性价比:🌑🌑🌑🌑🌑0/5 (太难食,比钱请我食都唔会食😩)
环境:🌕🌕🌗🌑🌑2/5
服务:🌕🌕🌑🌑🌑2/5