系元朗站行落黎其实好鬼近,但佢间舖头系路过唔见多人排队都唔太觉眼既地方,我就系见有人排队入黎望下先知有间良心小店系度,有良心WO,二话不说就试下你啦,专卖刈包同压饼两样野,同时只有外卖,但都系人龙不绝,好在佢等既地方开扬又广濶,唔觉等得辛苦,买完我同女友仲就地而坐就开餐喇!!!菠萝炸辣鸡刈包$46拎上手见到个辣汁淋满个包,以为整腍左个包会祸左,点知包身腍得黎继续挺身唔会发胀,GOOD!单食辣汁可能会呛,但连埋菠萝连埋包食个感觉清新返劲多,配搭得宜,炸鸡唔会油唔会净系得粉,整个刈包可以话好特别好开胃好想再食!!!麻酱酒香台湾肠刈包$46台湾肠本身已经好好味,加入邪恶既麻酱,又系升华食物既一个举动,能够谂得出良心小店花左好多心思系食物上面,每款刈包既料同酱汁都一定试过好多次先出品,麻酱既香配合台湾肠既惹味,加上包既松软,唔好谂喇,去食啦!!!!

菠萝炸辣鸡刈包$46

麻酱酒香台湾肠刈包$46