朋友话想食清d所以就拣左呢道。睇报导话呢道个厨系酒店道做过,但整体上成个experience都系令人失望既。首先环境比较其他素食自助餐差,好迫好嘈都算啦,拎野食重要好似轮米咁。我地入座既时候大约八点,差唔多半场既人都同一时间系道拎野食,可想而知场面系几迫狭见到排野食要排咁耐,搞到个个都好似要咩都一次过夹晒番去咁,睇见都觉得心烦食物区d枱面又污糟邋遢,但等拎野食既人太多,d侍应根本唔会行到过去执。野食款式都唔算多,不过要有既都有啦,中西式加沙律甜品,虽然大部分都系一般甚至系水准以下既质素。素食唔代表系无味,但呢d乜野调味都无既汉堡就真系经典最唔满意系佢地所有食物既羹同夹都系大兜乱放埋系同一个碟上面,可以随便拎黎夹咩都得。有d人用完个夹黎拎沙律下一个人又会用黎夹甜品,点会有d咁既安排你话两三碟炸物share一个夹都okay啦,但咸甜食物都要用同一个餐具去夹,真系不了啦128一位其实出面有好多环境好d食物质素高d既地方,唔系住附近既各位真系唔需要专登过黎食

2019-05-07