2012-06-24
讲真~ 明白生意难做 !! 但如果你系谂住借团购帮自己买广告 , SORRY ! 你已失败了 !!买左里间团购 ~ 知道如果星期六日享用要补原价即系同WALK IN 价一样$69+10% -(团购$40+$11服务费) 每位补$3X , 但夹唔到期 补钱就补钱啦. 1:30PM入座 , 一坐低入单叫野食 , 1:33PM入左,等食 !! 好快就上左肠粉,春卷,蒸饺,青瓜,黑木耳 ! 出奇地黑木耳同青瓜系淋既 , 彷佛好似浸左9年一样 ~之后 再出饱点榚点先令你饱定一半 , 后再上烧卖3粒 , 无错一笼3粒, 一人一粒唔洗你争 , 够细心 !! 食完以上数款点心 ~ 你就可以倾下计, 玩下你部电话 , 再倾下计, 再玩下你部电话, 又再倾下计, 又再玩下你部电话 , 因为佢地既点心系要蒸1小时15分钟架 !! 其间我地体贴地每20分钟查询一次食物烹煮情况 ~ 回覆系"蒸紧,好快" ....时间好快...好快....好快.....好快...好快....咁过 .... 又再倾下计, 又再玩下电话 !! 终于 , 系里个时候千呼万唤既排骨 , 牛肉 , 就出现喇 ~ 有野食喇, 唔
1:30PM入座 , 一坐低入单叫野食 , 1:33PM入左,等食 !! 好快就上左肠粉,春卷,蒸饺,青瓜,黑木耳 ! 出奇地黑木耳同青瓜系淋既 , 彷佛好似浸左9年一样 ~之后 再出饱点榚点先令你饱定一半 , 后再上烧卖3粒 , 无错一笼3粒, 一人一粒唔洗你争 , 够细心 !! 食完以上数款点心 ~ 你就可以倾下计, 玩下你部电话 , 再倾下计, 再玩下你部电话, 又再倾下计, 又再玩下你部电话 , 因为佢地既点心系要蒸1小时15分钟架 !! 其间我地体贴地每20分钟查询一次食物烹煮情况 ~ 回覆系"蒸紧,好快" ....时间好快...好快....好快.....好快...好快....咁过 .... 又再倾下计, 又再玩下电话 !! 终于 , 系里个时候千呼万唤既排骨 , 牛肉 , 就出现喇 ~ 有野食喇, 唔洗吹水喇..... WO .... 真系新鲜蒸架 ~ 唔系唔洗要你等.......咁耐.......啦 !! 味道就........嘻!!.....食啦 , 辛苦等黎志在食呀麻 !! 至于入左两次单既鲮鱼球就到我返左屋企屙埋两旧屎都未见到佢既倩影喇 !! 可能未有鱼上钓啦 . . 明既,明既 !! 好快好快就去到LAST CALL时间喇 !! 再呼唤多几次 , 无错! 只需呼唤多几次 , 传说中既烧鹅濑都黎到喇 !! 快快食完 , 等埋埋单刚刚好3:30PM ~ HEA 左两个钟, 前后夹埋都系用左 $ 220 (3人) .. 真系求奇出去食个下午茶都唔得啦 ~ 如果你赶时间既 , 牡丹庭就唔适合你喇 , 去食叮叮点心啦 ~ 3分钟就得 , 质素差不多, 里道好D喇.. !!
如果我下次好得闲又唔想食野又大把钱无地方洗 , 牡丹庭绝对系你明智之选 !!
温馨提示: 团购价可能令公司账面唔标青 , 但在广告 , 人们的消费模式及消费习惯上绝对有好大影响 ~ 杰出既团购商户, 当团购用完, 人们都会愿意用正价购买服务 , 因为觉得这产品唔错 , 慢慢就会改变那些人的消费习惯 .. 但你呢 ??
题外话/补充资料:
好得闲又唔想食野又大把钱无地方洗 , [b]牡丹庭绝对系你明智之选 !![/b] :chopstick: