2013-10-03
真的有点差得过份!!! 又唔抵食!!!! 搞错!!!蟹柳卷无味, 又散收收!!! 一夹就散!!! 差! 饺子还可接受, 煎得脆身, 可是馅料味道平凡!儿童餐就比较好和丰富!!! 囝囝话好味和吃得饱!!! 叉烧乌冬份量适中, 鸡翼和炸饺子也可以!!!! 唔会太油!!! 可是个青瓜沙拉就有太多沙拉酱!!! 不太健康!!! 叉烧拉面都系麻麻地! 叉烧太肥!!! 汤底得个咸字, 冇猪骨香味!!! 拉面的口感好在够弹牙!!! 铁板肥牛饭餐, 有汤和青瓜沙拉!!! 饭多牛少!!! 热辣辣的铁板, D饭食到最尾都仍然好热! 如果多番D肥牛就会非常好!!!! 个餐要$60几大元架, 唔抵食啰!!!!虾拼蕃薯天妇罗超差!! 第一, 劲多油! 第二, 蕃薯未熟!!! 硬的!!! 最无厘头是, 当我同个waitress 讲D蕃薯唔熟时, 佢话:"你唔早D出声, 有D人钟意食硬身D架!" 我话:"乜有人钟意食生蕃薯架咩?" 佢无出声便走了!!!! 有无搞错呀!!!! 不知所谓!!!!最后要$350几埋单, 真系超唔抵食, 最惨系又难食!!! 服务又不要得!!!! 我
最后要$350几埋单, 真系超唔抵食, 最惨系又难食!!! 服务又不要得!!!! 我决定要远离味千!!!!!
题外话/补充资料:
冷气位不停滴水, 非常讨厌!!!!