星期一晚办完事返港岛区中途想试试呢一间身边好多朋友都话好食o既餐厅。一入到o黎,见到有位谂住埋去,有个waiter过o黎,我以为佢带我过去,点知,佢带我去搭另一台!!咩事呀????????????????? o下???个waiter答我,系因为呢个人就o黎走㖞...??????????????我要搭o个张台个男人起身埋单,于是就坐低o左睇一睇个餐牌...个茶餐,我估佢个内容应该都同澳牛华星呢o的一样o既啦?咁点解佢要o系个叉烧汤意粉中间加「日本」两只字?Order呢一个茶餐..加o左$4要3.6牛乳..餐到了个牛奶实唔会出事啦个蛋就都食得出有少少牛奶味,但系淡o左少少个意粉就..我真心唔知佢日本o左边part..港式叉烧,意粉就系普通意粉,汤就系普通味精汤..?!食紧o野o既时候..我长期俾1只乌蝇围绕住..点解有咁o既用餐环境?除o左佢个蛋系比较好一点之外,o野食就一般啦,但服务真系有待改善啰..

咩事呀?????????????????
o下???

Order呢一个茶餐..加o左$4要3.6牛乳..

餐到了
一个字:顶~
个牛奶实唔会出事啦

个蛋就都食得出有少少牛奶味,但系淡o左少少

2011-03-07