2024-03-10 1487 浏览
一直book mark咗呢间餐厅好耐咁啱朋友都话想试呢间就一齐去咗食我哋放工之后去 6点零7点钟到 都要等成一个钟先可以入到去环境嚟讲呢间都算坐得几迫,而且一入去就开始限时,差唔多早10至15分钟就开始赶你走。用餐感受嚟讲唔算太好,不过嘢食就真系几好味😋 要知道有卖相,做fusion嘢又好食嘅餐厅,真系唔多🤤🥢烟熏鸭胸泡菜卡邦尼意粉呢个意粉好正啊,个卖相又正,而且fusion得来觉得个味好夹🥰 意粉唔会煮得过腍,加埋泡菜辣辣地又好爽。份量适中,三个人都唔会唔够食😆🥢芝心maru大哥pizza个Pizza又系不得了,佢系正到连𠮶边都好好食🫠芝士又可以拉丝,啲料又够足,唔怪得之呢个系佢哋嘅招牌💕🥢手工泡菜芝士波个芝士波好新鲜,食得出系即炸嘅,加埋个蛋黄酱真系好正🥹(系咪有芝士嘅嘢都特别正?)
一直book mark咗呢间餐厅好耐
咁啱朋友都话想试呢间就一齐去咗食