冷盘:蚝, 冻虾, 青口.........不是霉, 但也不是极新鲜, 中等 ; 但青口好瘦冇肉食; 沙律款式大路如番茄, 粟米粒, 生果, 至于酱方面, 有约3款左右, 只记得千岛汁 但合我心意日式:刺生有三文鱼, 八爪鱼, 希灵鱼, 吞拿鱼, 有手券, (我都预左d紫菜是淋的) + 寿司冇食过, 其他都ok, 我钟意自己取多过由师傅派, 不过就会令现场混乱 ; 温泉蛋都几好味 ; 天妇罗的蚝好食, 个粉不是太厚 热盘:霜降牛肉,都几好味, 佢地俾得好多下添, 我仲要叫佢唔好俾咁多 ; 牛扒好味(应该是西冷挂)最好味...是地狱螺, 但我只食到2只, 出左去几次都冇refill, 极失望 ; 不过本身不是很喜欢食热盘, 所以意见不多饮品: 沙冰有水密桃 ,甜左d ; 青柠 : 酸左d, 橙汁应是果汁先生, 仲有柠茶, 绿茶任冲甜品 :有豆付花, movenpick 和 hd , 以咖啡和朱古力最合我口味, 生果只有西瓜是甜的, 其余甜品冇乜特别如cheese cake, 布丁, 葡 tart, 芒果黑糯米, 桂花糕, 朱古力喷泉, 甜品方面我较热盘食得较多, 知道佢
冷盘:
但合我心意

日式:

热盘:
最好味.

饮品:

甜品 :
有豆付花, movenpick 和 hd , 以咖啡和朱古力最合我口味, 生果只有西瓜是甜的, 其余甜品冇乜特别如cheese cake, 布丁, 葡 tart, 芒果黑糯米, 桂花糕, 朱古力喷泉, 甜品方面我较热盘食得较多, 知道佢地有转过款

总括食物种类不是很多, 同其他网友讲到好多好多款咁, 我又唔多觉, 但服务几好, 收碟快过食物补充速度
, 尤其是热盘的补充速度令我有些失望
, 不知是否之前评语偏向好方面 , 所以即使是在星期二也很多人, 颇迫

现在即使有25% off, 但都偏贵, 唔计加一,我觉得$220 差不多, 正常情况下,不会有第二次

甜品
冷盘