耐冇返乡下忽然间想感受一下居酒屋个气氛,于是上网揾下有乜嘢好推介,已经身在尖沙咀嘅我上网揾到呢度餐厅装修都好传统日本居酒屋风格仲有tatami 同手写おすすめmenu 更加地道 即刻比佢吸引到即刻订位😊入到去舖头装修真系传统居酒屋风,即有返乡下feel,即刻问埋有冇Tatami店员话有都可以安排比我哋👍🏻😍坐低见到有生搾り😍😍😍即刻嗌返杯嚟饮先啦48蚊一杯算平👏🏻👏🏻👏🏻,饮两啖之后噤掣落order,嚟到喱一刻都相当享受到回味日本旅行嘅感觉😊谂住叫几款串烧食住先之后再慢慢叫一个set加一串银杏再加鸡肝见到我真系眼都突埋,再食落去串串都系微暖然之后好大阵火枪味👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻银杏唔系日本货苦嘅👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻鸡肝我都唔明佢已经整熟!点解话系整熟因为我完全食唔到佢烧熟出嚟完全系微波炉料理,叮到熟晒再用揾火枪烧一烧扮烧真系好嘢👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻食到呢度已经畀啲串烧搞到绝晒望,不过谂住其他嘢会好啲挂,所以就叫咗一个传统日本家庭料理嘅薯仔牛肉,仲衰成个嘢薯仔薯仔牛肉呀横牛肉完全系冇用时间去煮到佢哋入味只系求其煮熟捞埋一齐就算👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎

谂住叫几款串烧食住先之后再慢慢叫

一个set加一串银杏再加鸡肝

银杏唔系日本货苦嘅👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

食到呢度已经畀啲串烧搞到绝晒望,不过谂住其他嘢会好啲挂,所以就叫咗一个传统日本家庭料理嘅薯仔牛肉,仲衰成个嘢薯仔薯仔牛肉呀横牛肉完全系冇用时间去煮到佢哋入味只系求其煮熟捞埋一齐就算👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

奉劝大家如果谂住对呢度食物质素有期望嘅话你哋真系最好做定心理准备💁🏻‍♂️

但系如果你纯粹想感受一下传统日本居酒屋嘅装修同埋饮平嘢我就推介呢度啦😊😊😊😊😊,因为呢度真系有好多唔同嘅清酒酒类等等等等