2013-06-28
本人同男友2人本住试一试心态帮衬下,食158蚊果款,刺身每次最多只可叫6片,等好耐后(当时全店只有2-3枱客,每枱2个人)一小碟薄切拼盘,刺身既不新鲜,有阵味,重哑色。马刀贝一块一开二,咁就叫做2片... 清酒十分十分淡,酒精感也很淡,有淡如水的感觉,绝! 中华沙没有麻油香味,入口有刺舌感,我立刻要吐出 炸物用油浸的,乜而家油好平咩?烧物不用吐出来,唯有顶住肚先。 未试过食放题会唔饱,叫了乌冬和拉面,未洗吐出来,因为饿,唯有食晒...最推介是..可口可乐。 其实所有食物也很差,我未能一一列出,总之呢间系极品 ,佢已经冇客,食物有心出咁慢,务求唔俾你食咁多。 2小时内只出了6小碟刺身,一够钟冇得落单,亦冇得好似其他正当放题咁,出齐落齐你重想要的食物,梗系啦,呢条屎穚摆明就系要控制客人食几多嘛。 讲多也费劲,总括,呢间野差得夸张,千祈唔好以为平平地张就下,2个人埋单348蚊,用呢个价宁愿去金X郎会重好食。我肯定!真架,请你都唔好黎!
清酒十分十分淡,酒精感也很淡,有淡如水的感觉,绝!
中华沙没有麻油香味,入口有刺舌感,我立刻要吐出
炸物用油浸的,乜而家油好平咩?
烧物不用吐出来,唯有顶住肚先。
最推介是..可口可乐。
真架,请你都唔好黎!
题外话/补充资料:
差得夸张差得夸张差得夸张差得夸张差得夸张差得夸张