2010-01-03
去完C3 cafe 想揾个地方坐坐倾计~我地一行14个人就揾到呢间啦~我叫左个蜜桃红茶~水准普通啦~不过过试过佢地d花茶~系唔错既~抵赞既系糖水分开上~想要几甜有几甜~ 我地冇叫野食~下次有机会再去试试~一入间cafe即系有惊喜~我心谂"我地入左玩具角丫?"CARD GAME,棋GAME~你讲得出既都有!有个类似老板既眼镜哥哥(sorry~我有问名~但系又唔记得左~=3=")介绍左几只game比我地玩!成个柜既game佢都识玩...甘拜下风...如果想几个人倾下计轻松下就真系唔错!我地成班照例玩到傻左~玩到佢地收门(12点mn)~仲过埋钟都冇"炸"型~ 本来想影果位眼镜哥哥~可惜比佢左闪右闪走甩左~=,="P.S.个人推荐"矮人挖金"呢个game~系会玩到唔想走ga!!!!! 影左d当时既相比大家分享下~=w+"
我地一行14个人就揾到呢间啦~
想要几甜有几甜~ 我地冇叫野食~下次有机会再去试试~